Pozor na energetické nápoje!!!

14.08.2014 00:02

Načo si treba dávať pozor ?!

Nehádžte do nákupného košíka hneď prvý „energeťák", ktorý uvidíte. Zlákať sa nenechajte ani výhodnými cenami. Snáď nebude žiadnou novinkou, keď napíšem, že nie zo všetkých energy drinkov vám narastú krídla.

Odborníci čoraz viac dvíhajú varovný prst nad ich konzumáciou. Kofeín a cukor, v nich obsiahnuté, zvyšujú frekvenciu srdca, čo v súčasnej dobe predstavuje riziko kardiologického zdravia.

Zdravie v ohrození!

Ako prvé dochádza po požití energetických nápojov k dehydratácii organizmu. Ak ste sa po nich rozhodli siahnuť, majte pri sebe vodu, ktorou si budete kompenzovať stratu tekutín. Ak tieto nápoje používate pri športe k vyšším výkonom, vyslovene si škodíte a dehydratujete organizmus, čo môže viesť až ku kolapsu.

Energetický drink a alkohol...

Obľúbená je aj konzumácia alkohol – energetický nápoj. Britské bary už ale oznámili pár úmrtí mladých ľudí na diskotékach a nakoniec vysvitlo, že si dopriali práve túto kombináciu. Samozrejme, nie je to zakázané, ale slabšie telesné konštrukcie už nemusia ráno odchádzať po vlastných.

Je energetický nápoj škodlivý ?

Nikto nedokázal, že energetický nápoj je škodlivý telu. Dostávate do seba akurát cukor, kofeín a taurín, čo nie je vražedné. Škodia akurát uvedené látky vo veľkom množstve. Zradnosť drinkov je však v tom, že sa lepšie, pohodlnejšie pijú a často tvoria samotný pitný režim v noci, čo je pre telo neúnosné. Optimálne dávkovanie je maximálne jeden - dva drinky za mesiac.  Energetický nápoj je dobrá vec, ale niekedy vie byť náramne nepriateľské. Opatrne s dávkovaním!

 Ak chcete pre svoje telo vybrať niečo zdravšie a účinnejšie, odporúčam Vám doplňiť si energiu osviežujúcim a bezpečnejším energetickým nápojom Fab X. Dostupná je aj verzia bez cukru.

·         svoju silu získava vďaka originálnej zmesi z adaptogenných bylín ADX7,

·         je vytvorený špeciálne pre olympijských atlétov,

·         obsahuje elektrolyty, B vitamín , Guaranu, Aloe vera, čím sa dávka energie zdvojnásobí!,

·         povzbudí Vás okamžite a zároveň pôsobí ako dlhodobá vzpruha, pričom sa účinok časom ešte zvyšuje!,

·         chuť je úplne iná, akú ste doteraz poznali! :)

S úctou, Jozef Šeršeň.

Ak máte záujem, kontaktujte ma na jozefsersen@gmail.com

Bližšie informacie o produkte najdete Tu alebo pozrite na Video nižšie 

Diskusná téma: Pozor na energetické nápoje!!!

Neboli nájdené žiadne príspevky.