Pomády vysušujú pery

26.12.2014 11:08

Viete skutočnú pravdu o pomádach ?          

Určite to poznáte. Chladné počasie počas zimy spôsobuje popraskanie a vysušenie pier. Myslím, že každý z nás to zažil. Je to prirodzené a ako prvé Vás napadne schmatnúť do rúk pomádu a natrieť si ju na pery... Ale! Vedeli ste o tom, že niektoré firmy vyrábajú tieto pomády tak, aby Vám vysušovali pery a následne vo Vás vyvolali pocit opätovného pomádovania pier?

Čo z toho vyplýva ?

Namiesto skutočnej pomoci, ktorú potrebujú vaše pery, sa vyrábajú pomády, ktoré nemajú žiadne účinky a ešte na Vás aj zarábajú.

Preto Vám dávam skutočnú pomoc pre vaše pery, skutočnú pomádu, ktorá naozaj pomáha! Zistíte to hneď po prvom použití, že nebudete mať suché pery. Veľa mojich známych ju vyskúšalo a sú spokojnými používateľmi. Preto aj Vám chcem takouto cestou pomôcť.

Asi už nedočkavo čakáte, že Vám prezradím čo je to za zázračnú pomádu. Pomáda obsahuje aloe vera, ktoré je známe svojimi hojivými, liečivými a chrániacimi účinkami (pri suchých a poškodených perách, ale taktiež je výborná pri liečbe rôznych herpesov, oparov a kútikov) a navyše je ideálnym pomocníkom v núdzových situáciách, ako je napr. uštipnutie hmyzom alebo drobné rezné rany či popáleniny. Jeho rozmery ho ideálne predurčujú na nosenie vo vrecku alebo v kabelke.

Aby som nebol zameraný len na jednu značku, chcem Vám ponúknuť pomády od Forever a LR. Obe obsahujú Aloe a sú to celosvetovo uznávané, známe a najkvalitnejšie značky. Nech sa páči! Tu ich máte ..... :)

Forever Aloe Lips with : Pre viac informacií kliknite Tu 

 

 

 

 

 

 

 

LR Aloe vera Lip care : Pre viac informacií kliknite Tu            

                     

 

 

 

 

 

Pre záujem napíšte na jozefsersen@gmail.com alebo na petersersen86@gmail.com